Aktiveringsleksak katt bäst i test 2021 | Aktiveringsleksaker katt

Kattägare är väldigt engagerade och det är svårt att hitta katter som inte vill leka. Men hur vet man vilken aktiveringsleksak till katt som är bäst i test? Lösningen! Läs vår genomgång och förbered dig inför en spännande resa in i världen av aktiveringsleksaker för din katt. Vi har samlat all information du behöver om aktiveringsleksaker, sorterat dem efter olika typer och tagit fram de bästa aktiveringsleksakerna för din katt.

Nina Ottosson kattmat

Fördelar med att aktiveringsleksak för katt

Aktivera din katt med leksaker som stimulerar både hjärna och kropp. Mental stimulans är viktig för att din katt ska må bra och ha en rolig dag. Den mentala stimulansen motverkar problembeteenden, som bland annat sömnlöshet, dämpar stress och rastlöshet hos katten.

  • Håll din katt mentalt stimulerad och glad.
  • Förebygg problembeteenden som sömnlöshet, stress och rastlöshet hos katter.
  • Ge din katt glädjen att upptäcka nya saker varje dag. – Bygg ett starkt band till ditt husdjur genom att leka tillsammans

Cat It Senses 2.0 Food Tree

Cat it Food tree

Katter vill bli underhållna och utmanade. Cat It Senses 2.0 Food Tree är en pusselmatare som engagerar din katt, tack vare att den ger katten intrycket att de jagar byten i naturen! Katter har alltid varit jägare av natur, med denna leksak kan de få sitt behov tillgodosett utan att skada andra eller springa runt ett helt grannskap.

Trixie Tunnel Feeder Aktiveringsleksak

Aktiveringsleksak mat för katt
  • Håller din katt underhållen i timmar.
  • Förhindrar tristess och stress.
  • Ge din katt det bästa möjliga.
  • Visa ditt husdjur hur mycket du bryr dig om dem

Laser-Pointer Moving Light

Laserpekare för katt

Laser-Pointer Moving Light är en kattleksak i plast, med en laserstråle som rör sig oregelbundet och stimulerar kattens jaktinstinkt tack vare att pricken snurrar oregelbundet. Föremålet är lätt att hantera för alla användare. Laser-Pointer Moving Light kan användas både utomhus och inomhus.

Aveo klösbräda med kattmynta

Klösbräda med kattmynta för katt

Klösbräda i wellpapp med kattmynta är en rolig leksak som bidrar till roliga timmar, utvecklar koordinationen och uppmuntrar katter att leka aktivt. Klösträdet kan få katten att sluta klösa på möbler och istället uppmuntra dem att klösa tassarna på denna kattmynta-doftande klösbräda.

Katttunnel 4-vägs i Nylon

Kattunnel

Låt din lurviga vän utveckla sin nyfikenhet medan de undersöker denna kattunnel. Den här leksaken är av tuff nylonfiber så att den enkelt kan stå emot ditt husdjurs tänder och klor när de slänger sig runt av förtjusning. Ibland räcker det inte med omvärlden för dessa nyfikna katter, då är den här kattunneln perfekt.

Melon Madness Puzzle & Play

Nina Ottosson kattmat

För alla självständiga katter som vill göra något annat än att bara ligga ner och vila på mattan, eller de som skapar problem för husets invånare. Genom att byta ut matklockan mot det här kan katten leka fram sin mat istället. Allt du behöver se till är att leksaken är fylld med mat och sedan får katten arbeta fram maten genom att skjuta på klossarna.

Trixie Turning Feather

Trixie turning feather kattleksak

Vi vet alla att katter är naturliga rovdjur och det verkar som om jakten på mat är instinktiv. Katter gillar att leka med fjädrar, så de kommer att bli vilda när du placerar en fjäderleksak inom deras räckhåll. Låt oss presentera din lurviga vän för Trixie Turning Feather! Leksaken har flera hål i olika storlekar och en fjäder på insidan som rör sig oregelbundet, vilket ger dem en extra utmaning när det gäller att jaga och fånga denna lurviga varelse.

Petsafe Frolicat Robotmus

Automatisk kattleksak för aktivering

Det är dags att äntligen lägga de gamla garnsträngarna i återvinningskorgen, för det finns en ny utmanare på scenen. Gör dig redo att låta din katt jaga den här robotmusen från rum till rum hela dagen! Spara tid med en automatisk leksak som rör sig av sig själv genom ditt hus!

Sammanfattning

Katter är naturligt nyfikna och intelligenta djur. De behöver stimulans från sin omgivning för att vara glada, lugna och eliminera oönskade beteenden. Att lägga till en aktiveringsleksak i din katts liv är ett bra sätt att hålla den sysselsatt när du är på jobbet eller borta hela dagen. Vi har avgränsat våra 8 favoritleksaker för katter som vi tror kommer att få din kattvän att spinna av glädje! Om du har några frågor om dessa produkter eller vill ha hjälp med att hitta den perfekta leksaken för din kattunge är du välkommen att kontakta oss när som helst!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *